Vacature Intern Begeleider groep 5-8Vanaf 1 november willen wij jou graag verwelkomen als intern begeleider op de PCA in de wijk Leidschenveen. Wij zijn op zoek naar een ervaren IB-er voor 3 of 4 dagen voor de groepen 5 t/m 8. Wil je je capaciteiten inzetten om de leerlingen zich optimaal te laten ontwikkelen, in samenwerking met het team, de ouders en de leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou!Talenten & eigenschappen die goed van pas komen: – Analytische vaardigheden – Planmatig – Ervaring met Esis – Consequent, open, eerlijk, duidelijk, geduldig – Oog hebben voor de leerling die net dat beetje extra nodig heeft; – In het bezit zijn van sociale en communicatieve vaardigheden in contact met leerlingen, ouders, collega’s, specialisten en externen; – Kennis van de overgang naar het VO – Kennis van IB voor de groepen 1 t/m 8 – Begeleiden van IB onderbouwOp de PCA werkt een betrokken team, met betrokken ouders en leuke leerlingen. Bij ons kun je, je ontwikkelen tot de intern begeleider die je wilt zijn.

Graag zie ik je sollicitatiebrief en CV tegemoet voor 1 oktober.                                              

Deze kun je mailen naar Diana de Jongh: d.dejongh@obspca.nl . Voor vragen of inlichtingen kun je contact opnemen door te bellen naar 070-3019586 en vragen naar Diana de Jongh of Annet Sandberg.

 

Bij het volleybal-toernooi van De Haagse Scholen heeft ons team de halve finale bereikt! Wat een supersporters!
 

 

 

Wat een prachtige opbrengst! We gaan het geld storten op Giro555. Alle ouders, medewerkers en vooral kinderen ontzettend