DENKT U ERAAN DAT U IN DEN HAAG UW KIND BIJ DE DERDE VERJAARDAG INGESCHREVEN MOET HEBBEN OP EEN BASISSCHOOL?

Beste ouder(s)/verzorger(s), 

Hartelijk dank voor uw interesse in onze mooie school. Met veel plezier leiden wij u rond in ons gebouw en vertellen wij over ons onderwijs. Bel ons dus voor een afspraak, neem uw kind(eren) vooral mee! U krijgt een mapje met het inschrijfformulier, diverse toestemmingsformulieren en folder(s) van de kinderopvang. Mocht u na uw bezoek net zo enthousiast zijn over ons onderwijs als wij en kiezen voor de Prinses Catharina Amaliaschool, dan houden wij het volgende stappenplan aan: 

 

  1. U komt op kennismaking, krijgt een persoonlijke rondleiding en alle informatie  
  2. U levert de inschrijfformulieren en de toestemmingsformulieren in. 
  3. De nieuwe leerkracht van uw kind neemt contact met u op voor een startgesprek
  4. Tijdens het gesprek bespreekt u alle kenmerken en behoeften van uw kind met de leerkracht, u maakt afspraken over bijvoorbeeld de wendagen
  5. Wanneer uw kind op school is gestart, volgt na ongeveer 4 weken een gesprek over hoe de eerste weken zijn gegaan

Wanneer tijdens de kennismaking blijkt dat uw kind speciale behoeften heeft, maken wij na het eerste gesprek samen een afspraak met onze intern begeleider om te kijken wat de school uw kind kan bieden om het goed tot ontwikkeling te laten komen.  

Vanaf het moment dat u de inschrijfformulieren inlevert, zetten wij uw kind in ons registratiesysteem. Na de eerste schooldag ontvangt u via de administratie of de leerkracht een brief met daarop een koppelcode van Social Schools. Dit is het mailsysteem waarmee u uw kind kunt afmelden bij verlof of ziekte en waarmee u contact kunt onderhouden met de leerkrachten. Ook ontvangt u via Social Schools de maandelijkse nieuwsbrief. Natuurlijk heeft persoonlijk (telefonisch of live) contact onze voorkeur.  

Wij hopen dat u een positieve indruk krijgt tijdens de kennismaking en rondleiding en zouden het erg leuk vinden uw kind te mogen verwelkomen op onze school!  

Met vriendelijke groetjes, namens het gehele PCA-team, 

Diana de Jongh (directeur) 
Annet Sandberg (adjunct-directeur) 

070 301 9586 / info@obspca.nl